OM OSS

Företagets historia

Mot framtiden med bio-teknik

 

Sedan 2013 har vår bio-reningsteknik funnits tillgänglig på den svenska marknaden och har nu etablerat sig över hela landet.

 

Vi betjänar en bred kundbas som inkluderar både stora och små företag, och vi fortsätter att aktivt utveckla våra system för att möta de växande kraven på marknaden.

 

Vårt främsta mål är att bli en ledande aktör inom bio-rening i Sverige. Vår framgångshistoria handlar inte enbart om att erbjuda högkvalitativa produkter utan även om att utveckla hållbara system som effektivt sparar på våra resurser.

Bio-Vent Historia

 

Bio-Vent genomgick mer än två års testning och prövning innan den släpptes på marknaden och har finjusterats för att maximera driftsstandarder och miljömässig hållbarhet.

 

Bio-Vent syftar till att lösa den specifika frågan av fettuppkomst från IM kanaler och är en lösning med låg miljöpåverkan som använder bioteknik för att hantera biprodukten från köks driften.

 

Bio-Vent är resultatet av en evolutionär resa, som kombinerar teknisk expertis med kemi och mikrobiologi och finslipas genom år av testning.

 

Bio-Vent uppfyller internationella standarder för kvalitet och säkerhet på lokal, nationell och internationell nivå. Ackrediterat av NSF International, teamet på Bio-Vent är stolta över att ha en certifiering som står för innovation och kreativitet med grönt samvete.

 

Produktionen av Bio-Vent har också certifierats enligt internationella standarder för miljöansvar, efter att ha ackrediterats till ISO14001 av det oberoende organet LRQA. Detta konstaterar att Bio-Vent har tillverkats i linje med ett miljöledningssystem där ansvar tas mot alla resurser och råvaror som energi, vatten och avfallsprodukter.

 

Den gröna metoden för Bio- Vent börjar vid produktionen och översätts direkt till slutanvändaren, vilket inte bara sparar kommersiella kök till driftskostnader utan också gör dem säkrare arbetsplatser, med förbättrad efterlevnad av lager och regler och en trevligare upplevelse för kunden.

 

Det finns en mängd anläggningar som använder Bio-Vent framgångsrikt i Europa och Sverige så som hotell, restauranger, bryggerier, skolor och sjukhus. Exempel: Macdonalds, Waterfront, Kista Galleria och Mal of Scandinavian.

S

………………………..

……………………..

………………..